Letar ni efter ett något mer icketraditionellt ställa att ha ert företagsevent på? Då har ni hittat rätt!

Villa Surf Garden – en annorlunda och aktiv miljö för teambuildning, event, seminarier, ledarskapsutveckling, retreat m.m

Vi fixar det mesta.

Genom att hyra hela Villa Surf Garden får ni tillgång till samtliga faciliteter och aktiviteter – helt för er själva! Ni får boende i mysiga rum, mat tillagad av närproducerade råvaror, allt i en hemtrevlig miljö. Glöm det traditionella konferensrummet och kom till Villa Surf Garden som bygger team på ett annorlunda sätt! Vi finns självklart till hands under hela er vistelse och ger er den service ni behöver.

Villa Surf Garden erbjuder aktiviteter som passar alla årstider och året runt. Våren och sommaren tillbringar vi vid havet, medan vi på vintern erbjuder event och aktiviteter i norska fjällen.

Kreativitet är vårt nyckelord – hör av er till oss så skräddarsyr vi ert event precis så som ni vill ha det!

Faciliteter

På Vill Surf Garden har vi de flesta faciliteter du kan tänka dig! En underbar svalkande saltvatten pool, värmande bubbelpool och bastu. Varför inte kombinera samtliga en kall höstdag och avsluta med en kväll runt lägerelden. Hög mysfaktor och stärkande teamkänsla utlovas!

På taket av Villa Surf Garden har vi en takterrass som är perfekt för utövande av yoga, ett träningspass eller varför inte passa på att ta en konferens utomhus?

Konferensrum

Vårt ”konferensrum” är inte som alla andras. Se det mer som rum för möten och kreativitet. Här sitter ni lite mer jordnära, lite mysigare än i traditionella konferensrum. Om vädret tillåter går det precis lika bra att sitta ute!

Aktiviteter

Varför inte kickstarta ert event med en utav våra aktiviteter? Ger en garanterat stärkande teamkänsla och efterföljande flödande kreativitet.

Prova kitesurfing: Vi skräddarsyr självklart kurser eller prova-på-tillfällen efter nivå och önskemål. Att testa på kite-surfing tar alla ur sin comfortzone

SUP-äventyr i Sveriges Amazonas: Vill ni ha teknikkurs ordnar vi självklart med det

Fatbikes och mountainbikes: Njut av den vackra naturen i skogen eller på de långa stränderna

Yoga: Koppla av med yoga utomhus med ljud från havet och fåglarna

Boka ert nästa företagsevent hos Villa Surf Garden!