Aktiviteter hos Villa Surf Garden i Falkenberg

Hos oss på Villa Surf Garden finns det mängder med roliga aktiviteter att utöva. Vi är såklart en destination för kitesurfare men även det perfekta stället för ett SUP-äventyr eller en härlig yoga retreat för dig och dina vänner. Har du inte testat att cykla fatbike? Då har du din nästa aktivitet i Falkenberg spikad.

Vi har aktiviteter som passar för företagsevent, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippa eller svensexor. Ta kontakt så skräddarsyr vi något kul för din grupp, stor som liten.

VANDRING

Om du gillar att vandra i naturen så har du lika nära till skog och stora träd som du har till havet, stranden och klipporna. Runt Ugglarp finns det flertalet vandringsleder med fin och varierande terräng. Ta med dig lunchen och stick ut på en heldagsvandring. Börja vid havet och ta ett morgondopp, rör dig vidare in i skogen på mysiga småstigar, bestig en utsiktsplats eller rör dig genom härliga sommarängar.

WAKEBOARD

Om det inte finns någon vind i sikte men vi är sugna på att sticka ut på vattnet och göra stora hopp och handlepasses, då drar vi till Halmstad Wake Park. I Grötvikshamn ligger Halmstad Wake Park fint beläget i ett gammalt stenbrott precis vid havet. Ett perfekt utflyktsmål för ett par timmars rolig vattenaktivitet.

CYKLA

Cykla kan nog vara det absolut bästa transportmedlet. Vi har ett nära sammarbete med RAW-Bikes som tillverkar snygga, kraftiga och bra elcyklar. Under din vistelse använder du dem helt fritt för att ta dig till kitespoten eller stick ut på en härlig cykeltur längs kusten. En perfekt utflykt kan vara att cykla längs vackra Prins Bertils Stig, 18km i härligt varierande miljö.

PADEL

Föredrar du racketsporter? Då borde du testa padel om du inte redan har gjort det. Padel är en racketsport från Spanien som har blivit omåttligt populär i Sverige. Detta inte minst i närliggande Falkenberg och Halmstad där du hittar flertalet inom- och utomhusbanor. Närmsta banan hittar du bara 10 minuter bort med bil.

GOLF

Spela golf i naturskön miljö med vänner och familj – räkna med mig! Runtomkring Halmstad och Falkenberg hittar du en hel uppsjö av golfklubbar, de flesta med väldigt bra standard. Inte undra på att Halmstad omnämns som Sveriges golfhuvudstad. Utmana dig själv på välrenommerade Halmstad golfklubb som ger dig en tourstandard ända från det att du sätter din fot på parkering.

VAD MER KAN JAG GÖRA?

Detta är bara ett par förslag på aktiviteter du kan göra i närheten, är du intresserad av något speciellt eller vill veta mer så är det bara att ringa eller maila. Här finns alltid något för en härlig weekend!