Letar ni efter ett fartfyllt företagsevent, kick-off eller konferens? Då har ni hittat rätt!

Villa Surf Garden erbjuder en miljö fullspäckad med laddade och fartfyllda aktiviteter för teambuilding, företagsevent, seminarier, ledarskapsutveckling, konferenser, retreat m.m.

Vi fixar det mesta för just ert företagsevent.

En stor, mellan stor eller liten grupp – vi skräddersyr aktiviteter i fantastisk miljö vart gemenskap och känsla av bemästra något står i centrum.
Ta med din konferens på nått aktivt utomhus så ni får se och uppleva mycket, istället för bara konferenslokal.
Bor ni på et hotell och vill göra aktiviteter med oss erbjuder vi självklart pick-up service.

Genom att hyra hela Villa Surf Garden får ni tillgång till samtliga faciliteter och aktiviteter – helt för er själva! Ni får boende i mysiga rum, mat tillagad av närproducerade råvaror, allt i en hemtrevlig miljö. Glöm det traditionella konferensrummet och kom till Villa Surf Garden som bygger team och företagsevent på ett mer spännande och fartfyllt sätt! Vi finns självklart till hands under hela er vistelse och ger er den service ni behöver.

Villa Surf Garden erbjuder aktiviteter som passar alla årstider och året runt. Våren och sommaren tillbringar vi vid havet, medan vi på vintern erbjuder event och aktiviteter i norska fjällen.

Kreativitet är vårt nyckelord – hör av er till oss så skräddarsyr vi ert företagsevent precis så som ni vill ha det!

Konferensrum

Vårt ”konferensrum” är inte som alla andras. Se det mer som rum för möten och kreativitet. Här sitter ni lite mer jordnära, lite mysigare än i traditionella konferensrum. Om vädret tillåter går det precis lika bra att sitta ute!

Upplev vattenäventyr med kitesurfing

Kickstarta ert företagsevent med kitesurfing! Att testa på kitesurfing som del av er kickoff eller företagsevent är ett perfekt sätt att lära känna kollegorna i en ny och spännande miljö!

Vi lär er teori och hur säkerhetssystemet fungerar såväl som hur ni sätter upp utrustningen. Sedan går vi ut i vattnet och lär er hur ni flyger kiten och har kontroll på den. Ni får också lära er bodydrag som innebär att man styr kiten medan man ligger i vattnet, dvs utan bräda. Detta lär vi oss för att få en god förståelse för kitekontroll i vattnet och vänja sig vid kitens drag och krafter.

Tid: 3 timmar

Pris: På förfrågan, beroende på hur många ni är.

Paddla i Sveriges Amazonas?

Varför inte ta tillfället i akt och kombinera teambuilding med att paddla inifrån Sveriges Amazonas ut till mynningen vid havet och dess sanddyner? Vi kan ordna en mysig lunch efter avslutad paddling i sanddynorna. Önskas det ett större upplägg för ert företagsevent kan vi till exempel arrangera ett quiz under paddlingen.

Rolig strandlek och tävlingar

Stafett med SUP-race på havet, fatbike på stranden, sätta upp kiteutrustningen, rädda en fiktiv person ur vattnet, HLR m.m. Vi skräddarsyr ett företagsevent efter era önskemål om aktivitet.

Pris: På förfrågan. Beroende på vad och hur många.

Fatbike och MTB i olika terräng och natur

Fatbike är en cykel som har lite större terränghjul, vilket gör att det i stort sett går att ta sig fram var som helst. Ni kan cykla fatbike eller MTB med eller utan guide längs med stränderna och i skogarna utanför vår husknut. Vi kan ordna lunch eller fika i skogen eller vid vattnet.

Pris: På förfrågan. Beroende på vad och hur många.

Alla aktiviteter kan skräddarsys till just ert företagsevent och nivå!

Faciliteter

På Villa Surf Garden har vi de flesta faciliteter du kan tänka dig! En underbar svalkande saltvatten och klor pool, värmande bubbelpool och bastu. Varför inte kombinera samtliga en kall höstdag och avsluta med en kväll runt lägerelden. Hög mysfaktor och stärkande teamkänsla utlovas!

På taket av Villa Surf Garden har vi en takterrass som är perfekt för utövande av yoga, ett träningspass eller varför inte passa på att ta en konferens utomhus?

Boka ditt nästa företagsevent med Villa Surf Garden!