Letar ni efter ett fartfyllt företagsevent, kick-off eller konferens? Då har ni hittat rätt!

Boka er konferens, kick-off eller företagsevent Göteborg, Stockholm, Malmö hos oss – vi lovar en upplevelse utöver det vanliga!

Glöm det traditionella konferensrummet och kom till Villa Surf Garden som bygger konferenser och företagsevent på ett mer spännande och fartfyllt sätt! Genom att hyra hela Villa Surf Garden får ni tillgång till samtliga faciliteter och aktiviteter – helt för er själva! Ni får boende i mysiga rum, mat tillagad av närproducerade råvaror, allt i en hemtrevlig miljö. Vi erbjuder en plats och miljö fullspäckad med laddade och fartfyllda aktiviteter för teambuilding, företagsevent, kick-offs, seminarier, ledarskapsutveckling, konferenser, retreat m.m. Vi finns självklart till hands under hela er vistelse och ger er den service ni behöver.

Villa Surf Garden erbjuder aktiviteter som passar alla årstider och året runt. Våren, sommaren och hösten tillbringar vi vid havet, medan vi på vintern erbjuder event och aktiviteter i norska fjällen. Kreativitet är vårt nyckelord – hör av er till oss så skräddarsyr vi ert företagsevent precis så som ni vill ha det!

All-inclusive för en bekymmersfri upplevelse

Vårt all-inclusive-koncept är designat för att skapa en sömlös och bekymmersfri företagsevent och upplevelse. Från toppmoderna mötesrum och teknisk utrustning till utsökt catering och bekvämt boende, har vi allt som behövs för att göra ditt event minnesvärt. Vår dedikerade koordinator arbetar sida vid sida med er genom hela planeringsprocessen för att säkerställa att era visioner blir verklighet.

Aktiviteter som inspirerar och engagerar

Vill ni ge ert team en extra energiboost? Våra unika aktiviteter, som kitesurfing längs vackra kusten, är den perfekta mixen av spänning och teambuilding. Våra erfarna instruktörer ser till att alla – från nybörjare till erfarna äventyrare – får en oförglömlig upplevelse. Utöver kitesurfing erbjuder vi även en rad andra såsom SUP och fatbike som stärker samarbetet och skapar varaktiga minnen.

Skräddarsydda lösningar för varje företag

Vi förstår att varje företag och event är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta just era behov och önskemål. Oavsett om ni planerar en 3-dagars workshop eller en stor konferens, har vi flexibiliteten och resurserna för att göra ert företagevent till en succé.

Boka er konferens, kick-off eller företagsevent Göteborg, Stockholm, Malmö hos oss – vi lovar en upplevelse utöver det vanliga!

Vad tidigare deltagare säger om oss

Jag besökte Villa Surfgarden i syfte att hålla en ledarskapsutbildning för ett företag. Jag gör ofta liknande resor och besöker många fina platser men Villa Surfgarden var något extra. Det kändes så tydligt att detta var en plats skapad med mycket kärlek och ett brinnande intresse. Det speglades även av ett otroligt välkomnande, service, god mat och avslappnande miljö. Jag kan verkligen rekommendera Villa Surfgarden till alla som vill komma till en oas för avkoppling, gott sällskap och rekreation.

-Annah Thunberg, ICF-certifierad Ledarskapscoach

Perfekt för en mindre konferens, helt för oss själva! Lugn o vacker miljö, god mat och avslappnad atmosfär – bättre förutsättningar för kreativa möten går inte att få!

– Helena Stenström, Hållbarhetschef Bertegruppen

Konferensrum

Vårt ”konferensrum” är inte som alla andras. Se det mer som rum för möten och kreativitet. Här sitter ni lite mer jordnära, lite mysigare än i traditionella konferensrum. Om vädret tillåter går det precis lika bra att sitta ute!

Fatbike och MTB i olika terräng och natur

Fatbike är en cykel som har lite större terränghjul, vilket gör att det i stort sett går att ta sig fram var som helst. Ni kan cykla fatbike eller MTB med eller utan guide längs med stränderna och i skogarna utanför vår husknut. Vi kan ordna lunch eller fika i skogen eller vid vattnet.

Pris: På förfrågan. Beroende på vad och hur många.

Alla aktiviteter kan skräddarsys till just ert företagsevent och nivå!

Paddla i Sveriges Amazonas?

Varför inte ta tillfället i akt och kombinera teambuilding med att paddla inifrån Sveriges Amazonas ut till mynningen vid havet och dess sanddyner? Vi kan ordna en mysig lunch efter avslutad paddling i sanddynorna. Önskas det ett större upplägg för ert företagsevent kan vi till exempel arrangera ett quiz under paddlingen.

Rolig strandlek och tävlingar

Stafett med SUP-race på havet, fatbike på stranden, sätta upp kiteutrustningen, rädda en fiktiv person ur vattnet, HLR m.m. Vi skräddarsyr ett företagsevent efter era önskemål om aktivitet.

Pris: På förfrågan. Beroende på vad och hur många.

Upplev vattenäventyr med kitesurfing

Kickstarta ert företagsevent med kitesurfing! Att testa på kitesurfing som del av er kickoff eller företagsevent är ett perfekt sätt att lära känna kollegorna i en ny och spännande miljö!

Vi lär er teori och hur säkerhetssystemet fungerar såväl som hur ni sätter upp utrustningen. Sedan går vi ut i vattnet och lär er hur ni flyger kiten och har kontroll på den. Ni får också lära er bodydrag som innebär att man styr kiten medan man ligger i vattnet, dvs utan bräda. Detta lär vi oss för att få en god förståelse för kitekontroll i vattnet och vänja sig vid kitens drag och krafter.

Tid: 3 timmar

Pris: På förfrågan, beroende på hur många ni är.

Faciliteter

På Villa Surf Garden har vi de flesta faciliteter du kan tänka dig! En underbar svalkande saltvatten och klor pool, värmande bubbelpool och bastu. Varför inte kombinera samtliga en kall höstdag och avsluta med en kväll runt lägerelden. Hög mysfaktor och stärkande teamkänsla utlovas!

På taket av Villa Surf Garden har vi en takterrass som är perfekt för utövande av yoga, ett träningspass eller varför inte passa på att ta en konferens utomhus?

Bli inspirerad och stärk era relationer med ett unikt företagsevent / Teambuilding / Kick-off / Konferens

Frisk luft och minnesvärda natursköna omgivningar leder ofta till nytänkandesom kan resultatera i  spännande nya idéer. Samla dina kollegor i fjällen för en oförglömlig upplevelse och teambuilding.

Teambuilding i en helt annan miljö än den traditionella;  Vild natur, avkoppling, adrenalin och vårt vänliga och alltid positiva team kommer att ge  er en helt unik upplevelse. Vår förhoppning är att ni skall stärka era interna relationer och att ni kommer att minnas de oförglömliga stunderna i magisk miljö under lång tid framöver.

Vår erfarenhet är att  gemensamma erfarenheter och teamframgångar tränar och stärker viktiga egenskaper som laganda, kommunikation och motivation. Vår vision är att ni som team skall få med er en upplevelse hem som varit utöver det vanliga. En gemensam tid som ni inte bara pratar om framför brasan under er vistelse, utan även när ni kommer hem till arbetsplatsen. 

Vi vistas på norra Europas största bergsplatå, beläget 1 000 meter över havet.  På vidunerliga vidder tar vi med er  grupp på en spännande kitekurs där ni både kommer att lära er nya färdigheter och uppleva något verkligt speciellt. Allt enligt gängse säkerhetsrutiner.  Ni kommer samarbeta för att stärka relationerna, ni kommer skapa långvariga intryck och vackra upplevelser där teamet verkligen får en chans att skapa band utanför företagsvärldens vanliga ramverk, i fjällen och i naturen.

Vi organiserar allt för att ert team ska få en extraordinär stund tillsammans uppe i bergen där naturen sätter reglerna. Allt i trygga händer av vårt proffsiga team..

Fantastisk mat och mysigt boende

På Halne Fjellstugu serveras fantastiskt god mat som speglar naturen, lokala traditioner med kockens egen twist. Många av råvarorna är fångande, plockade och rökta i närområdet och vi tar självklart hänsyn till eventuella allergier och preferenser. 

Ni bor i dubbelrum med eget badrum i en modern och trevlig fjällstuga som har allt ni behöver för en bekvämvistelse:

  • Bastu och badtunna med panoramautsikt!
  • Mysig lounge med öppen spis
  • Fantastisk utsikt över snöplatån

På Halne vill vi att er upplevelse skall ske i en avslappnad atmosfär, i en miljö som vi tror resulterar i förbättrade arbetsrelationer på lång sikt, vilket vi hoppas kommer leda till ännu bättre kultur på er arbetsplats. 

För mer information, intresseanmälan eller booking: 

info@villasurfgarden.se 

076 126 90 01