Vi är ett riktigt mysigt B&B i Ugglarp utanför Falkenberg

Villa Surf Garden är ett modernt och unikt B&B och kitesurfing center belägen 2 minuter från en av Skandinaviens bästa kitespots, Ugglarp i Falkenberg. Vi erbjuder ett coolt koncept med boende, mat och en vacker oas med uppvärmd utomhuspool, jacuzzi, bastu och varm utomhusdusch. Varje unika inrett rum har en egen ingång till den stora fina uteplatsen. Du har fri tillgång till alla faciliteter, Wi-Fi och el-cyklar för att ta dig till stranden.
I vistelsen ingår en utsökt frukostmeny, god lätt lunch och en 3-rätters middag.

Fördelar med att bo hos oss

 • All inclusive – Frukostbuffé, lunch, 3-rätters middag.

 • Bastu, jacuzzi och pool (uppvärmd på sommare, kallbad på vintern)

 • Altan, takterass och trädgård.
 • RawBikes – För transport till och från kitespot

 • WiFi
man och kvinna sitter vid poolen.

Vad finns i närheten?

 • Strand/kitespot – 5 min (cykel)

 • Vandringsleder – 5 min (gång)

 • Affär – 10 min (bil)

 • Falkenberg – 20 min (bil)

 • Halmstad – 30 min (bil)

 • Halmstad flygplats – 35 min (bil)

 • Tågstation – 20 min (bil)

 • Padel – 10 min (bil)

Vill du boka ett rum hos oss på Villa Surf Garden i Falkenberg, eller har du funderingar över bokningsregler och kostnader? All information finns på vår bokningssida.