Paddla SUP i Falkenberg längs mysiga Suseån

Paddla inifrån Sveriges Amazonas ut till mynningen vid havet och dess sanddyner.

SUP – Stand up paddle board är en perfekt aktivitet för kickoffen, möhippan, svensexan eller familjeaktiviteten

Är du sugen på att göra en riktigt rolig aktivitet i Falkenberg? Då borde du verkligen prova på att paddla SUP i Suseån. SUP står för ”Stand up paddle board” och är en aktivitet där du står på en stor surfbräda med båda fötterna och med hjälp av en padel paddlar dig fram på vattnet. Paddla SUP kan du göra i princip överallt där det finns vatten, i havet, sjöar, åar och andra vattendrag. Men om du vill paddla SUP i Falkenberg då är vår absoluta rekommendation att boka in ett SUP-äventyr i Suseån. Ett SUP-äventyr passar verkligen alla varesig det är en svensexa, möhippa, kickoff eller bara som söndagsaktivitet med familjen. Det bästa är att du behöver inga som helst förkunskaper för SUP, du behöver inte vara stark, flexibel eller på annat sätt specifikt tränad, alla kan paddla SUP och vi kan lova att du kommer tycka att det är kul!

Även om SUP-äventyr i Suseån är vår rekommendation så går det givetvis att paddla var som helst i Falkenberg, vi kan skräddarsy dagen så det passar dig och dina preferenser. Eller om du vill så kan du hyra en SUP för en dag eller två och paddla där du helst behagar. Anordnar du en svensexa/möhippa, kickoff eller företagsevent i Falkenberg? Varför inte kombinera med en övernattning eller en kitekurs?

390 SEK P/P
  • En aktivitet som passar alla.
  • Paddla nedströms genom fin natur.
  • Skjuts till start, samt upphämtning vid målgång.

  • Våtdräkt (100 SEK) och våtsko (50 SEK) finns att hyra.

490 SEK P/DAG
  • En aktivitet som passar alla.
  • SUP’a var du vill under egna förutsättningar.

  • Utkörning i Falkenberg efter överenskommelse.
  • Våtdräkt (100 SEK) och våtsko (50 SEK) finns att hyra.

Sugen på att testa SUP i Falkenberg?

Det hoppas vi verkligen att du är! Ett SUP-äventyr i Suseån kommer du och dina vänner sent att glömma. Boka en oförglömlig dag på vattnet, eller hyr en SUP-bräda via mail eller telefon nedan.