Villa Surf Garden’s motto – Vi gör kitesurfing enklare.

Det är inte ovanligt att bra idéer föds ur att man är trött och less på något. Det är exakt så vi började vår resa.

Vi levde ett hektiskt storstadsliv i Oslo, Norge med bra heltidsjobb och klättrade på karriärstegen. Men det kom en dag när vi stannade, tog ett steg tillbaka och funderade över vad vi höll på med. Då sa vi båda två – Vi slutar! Vi kan inte fortsätta såhär, vi vill inte, för vilken anledning och för vilket mål? Efter 10 år i finansbranschen så hade vi privilegiet och de ekonomiska förutsättningarna att ta ett sabbatsår och fundera över vad vi ville göra och vad som gör oss lyckliga. Det var då vi hittade kitesurfingen!

För alla er som har testat att kitesurfa så antar vi att ni håller med oss när vi säger att det är lite smått beroendeframkallande – Eller hur? Kitesurfing var den där grejen som vi hade letat efter, vårt kall. När vi spänner fast oss i brädan och känner kraften i draken så är det det enda vi tänker på, allt annat är som bortblåst. För oss är kitesurfing verkligen total lycka.

Vi förstod att vi ville göra något med kitesurfingen och få möjligheten att visa andra hur roligt det är. Under en av våra resor ner till västkusten så diskuterade vi boende, hur svårt det är att hitta något utanför städerna och dess höga prislappar. Varför kunde det inte finnas mindre ställen vid havet som inte kostar en förmögenhet för ett par nätter. Det var nu våra planer för Villa Surf Garden tog fart.

Ett år senare stod vi där på Villa Surf Garden, vår egna lilla oas på västkusten i Sverige. Vi har en av Skandinaviens bästa kitespots med både plattvatten och vågor precis bakom husknuten. Vi har skapat Villa Surf Garden för att göra kitesurfing enklare och mer lättillgängligt för alla.

Låt oss visa vad kitesurfing handlar om. Vi ses snart!

– Villa Surf Garden