KITESURF, SUP, VANDRING, WAKEBOARD, CYKLING, PADEL...

AKTIVITETER FÖR ALLA,

HELA ÅRET OM

Ta med egen utrustning eller hyr av oss.

KITESURFING

I Ugglarp har vi en av Sveriges eller kanske Skandinaviens bästa kitesurfingstränder precis runt husknuten. Perfekt spot både för dig som kiteat länge och för dig som precis tagit eller vill ta en kitekurs. Innanför vågbrytarna är det plattvatten och ett utmärkt ställe för att träna urkrokade trick eller nya hopp, det är även här vi kör våra kitekurser. Blåser det på lite mer så går det bra och stora vågor utanför vågbrytarna för dig som vill få ett par grymma set med vågbrädan.

Från Villa Surf Garden har vi nära till flera andra bra spots på västkusten t.ex. Olofsbo, Ringsegård, Västra Stranden, Påarp, Lagan, Läjet och Apelviken.

UGGLARP KITESPOT

Detta är Ugglarp, vårt val för kitesurf. Passar lika bra för avancerade åkare som för dig som skall ta din första kitekurs.

SUP

Stand Up Paddle Board - SUP blir populärare för varje år som går och det är inte så svårt att förstå varför, det passar verkligen alla. SUP'a kan du göra i alla vattendrag, åar, sjöar och i havet. Vill du ha en utmaning så tar du dig ut när det går lite vågor och försöker rida med så långt du bara kan. Tänk också på en sådan där magisk sommarkväll när solnedgången är helt orange och vattnet ligger spegelblankt - det är då du tar med kvällsmaten ut på brädan tillsammans med några vänner.

INGEN VIND? TESTA SUP

Vi skjutsar dig till starten av SUP-turen i Suseån. Därifrån paddlar du nedströms genom fin natur i ungefär 1-1,5 timme innan du når stranden. Här möter vi upp dig igen och skjutsar tillbaka dig till Villa Surf Garden.

Pris 350 SEK
(Det går bra att boka SUP-äventyr även om du inte bor hos oss.)

BOKA NU

YOGA

Yoga är en upplevelse för kroppen, sinnet och själen. Vår yogainstruktör har 15 års erfarenhet och gör allt för att du skall få en härlig och avkopplande stund. Vi anpassar alltid våra yogapass efter gruppen eller individen för att det skall bli så bra som möjligt - Alla kan delta!

YOGAPASS

Låt oss börja dagen med ett yogapass, hitta balans och ro för kropp, sinne och själ innan du tar dig an resten av dagen. Vi går igenom olika positioner, medveten andning, mentalt fokus, avslappning och meditation. Prova på yoga och ta del av dess läkande effekter såsom minskad stress för kropp och sinne samt lär dig mer om dig själv och din kropp.

Pris - kontakta oss

VANDRING

Om du gillar att vandra i naturen så har du lika nära till skog och stora träd som du har till havet, stranden och klipporna. Runt Ugglarp finns det flertalet vandringsleder med fin och varierande terräng. Ta med dig lunchen och stick ut på en heldagsvandring. Börja vid havet och ta ett morgondopp, rör dig vidare in i skogen på mysiga småstigar, bestig en utsiktsplats eller rör dig genom härliga sommarängar.

WAKEBOARD

Om det inte finns någon vind i sikte men vi är sugna på att sticka ut på vattnet och göra stora hopp och handlepasses, då drar vi till Halmstad Wake Park. I Grötvikshamn ligger Halmstad Wake Park fint beläget i ett gammalt stenbrott precis vid havet. Ett perfekt utflyktsmål för ett par timmars rolig vattenaktivitet.

CYKLA

Cykla kan nog vara det absolut bästa transportmedlet. Vi har ett nära sammarbete med RAW-Bikes som tillverkar snygga, kraftiga och bra elcyklar. Under din vistelse använder du dem helt fritt för att ta dig till kitespoten eller stick ut på en härlig cykeltur längs kusten. En perfekt utflykt kan vara att cykla längs vackra Prins Bertils Stig, 18km i härligt varierande miljö.

PADEL

Föredrar du racketsporter? Då borde du testa padel om du inte redan har gjort det. Padel är en racketsport från Spanien som har blivit omåttligt populär i Sverige. Detta inte minst i närliggande Falkenberg och Halmstad där du hittar flertalet inom- och utomhusbanor. Närmsta banan hittar du bara 10 minuter bort med bil.

GOLF

Spela golf i naturskön miljö med vänner och familj - räkna med mig! Runtomkring Halmstad och Falkenberg hittar du en hel uppsjö av golfklubbar, de flesta med väldigt bra standard. Inte undra på att Halmstad omnämns som Sveriges golfhuvudstad. Utmana dig själv på välrenommerade Halmstad golfklubb som ger dig en tourstandard ända från det att du sätter din fot på parkering.

VAD MER KAN JAG GÖRA?

Detta är bara ett par förslag på aktiviteter du kan göra i närheten, är du intresserad av något speciellt eller vill veta mer så är det bara att ringa eller maila. Här finns alltid något för en härlig weekend!